Kjetil Sørensen signerte i desember en treårsavtale med Randesunds A-lag i fotball. Kjetil Sørensen signerte i desember en treårsavtale med Randesunds A-lag i fotball. Foto: Randesund IL

Han er ny hovedtrener i Randesund

Kjetil Sørensen (45) har signert en treårsavtale som hovedtrener i Randesund og håper A-laget klarer opprykk til 3. divisjon i år.

KRISTIANSAND: Kjetil har lang spillererfaring fra Start, Vigør, Våg og Randesund. Som trener for aldersbestemte lag i Randesund har han vunnet en rekke kretsmesterskap. Når han nå har overtatt ansvaret for klubbens A-lag i 4. divisjon får han med seg de tidligere spillerne Pål Andre Kjos og Jan Erik Vik som assistenttrenere.

– Jeg gleder meg veldig til å komme i gang. Første økt blir så snart som mulig etter 18 januar, med mindre koronasituasjonen skulle tilsi noe annet, sier Kjetil.

Han har en forkjærlighet for offensiv og publikumsvennlig fotball. Han er også veldig åpen for å slippe til unge, lokale gutter på banen.

Randesund ønsker å løfte klubben til et høyere nivå og mye bra er gjort i de yngre rekker til nå. Med dette nye teamet på plass i seniorgruppa gleder vi oss til fortsettelsen.

– Målet vårt er opprykk så fort som mulig. Spillerstallen vår er ikke endelig satt, men det er mange spennende spillere som ønsker å bidra, påpeker Kjetil.

På spørsmål om hvem han tror blir klubbens argeste opprykkskonkurrenter, svarer han:

– Det er litt vanskelig å si ettersom det ikke var sesong i fjor, og mange lag har fått eller mistet spillere. Men lokale lag som Søgne, Våg og Vigør ønsker nok alle å prege årets 4. divisjon.