BÆRUM: Kampen startet i et enormt høyt tempo, der begge lagene spilte med høy intensitet. Det var store sjanser i begge endene av banen, men nærmest var Gimletroll. Vi hadde tre cornere på rad som endte med to stolpetreff.

Ingrid, Mia, Maja og June hadde alle sine sjanser til å sende gjestene i føringen før halv tid, men ingen evnet å sette den siste avslutningen. Dermed sto det 0-0 til pause.

I 2. omgang var bortelaget flinkere i duellspillet og slapp ØHIL til færre sjanser. Det resulterte at vi klarte å holde mer på ballen og i 1-0 ledelse. Målet kommer etter innlegg fra Sandra Sofie Eilertsen på høyre back, som gikk via hjemmelagets Ingvild Tilrem Ørjavik og i mål.

2-0 kom etter at June T. Johansen presset frem en feil hos ØHILs forsvar og ikke hadde problemer med å sette ballen i mål alene med keeper. Godt å vinne kamper igjen der vi også holder nullen bakover. Dette var vår andre strake seier i avdelingen. Det er også positivt at Mia Olsen Leinan og Frida Holmøy debuterer på A-laget. Vi gleder oss til å se mer fra dem!