I denne årlige konkurransen i Skien ble det sist helg konkurrert i grenene street og miniramp, og i tillegg ble det arrangert en best trick-konkurranse. Kristiansanderne gjorde en veldig bra innsats hele helgen og stakk av med hele ni plasseringer av 14 mulige.

Sjekk video fra helga her:

I miniramp for junior vant Jonas Carlsson (14), mens finalens yngste deltaker, ni år gamle Johannes Bye Åsheim tok en fantastisk 3. plass.

Ramp Senior. Petter Brunvatne fra Kristiansand Skateklubb (i midten) på 1. plass. Thomas Thorkildsen 2. plass og Hermann Elstad Hansen på 3. plass.

I street junior kapret Jonas Carlsson førsteplassen, med William Svendsen (15) på 6. plass, Jonas Pedersen (14) på 7. og Audun Malmer (15) på 8. plass. Moro å se at så mange av våre yngre skatere oppnådde gode resultater.

Vinneren «The Stig» er stand in for Gard som måtte reise rett til Malmø. 2.plass Fredrik Tangerud fra Kristiansand Skateklubb og 3. plass Petter Brunvatne fra Kristiansand Skateklubb.

I seniorklassen fikk Petter Brunvatne en flott 1. plass i minirampkonkurransen, med Thomas Thorkildsen på 2. plass. I street senior tok Fredrik Tangerud 2. plassen, med Petter Brunvatne hakk i hæl på 3. plass. Simen Hægeland, som nylig har fylt 16 år og debuterte i seniorklassen, kom på 4. plass.

Fredrik Tangerud vant best trick-konkurransen.

Til sist ble det arrangert best trick-konkurranse. Her ble det dobbelt til kristiansanderne med seier både i junior- og seniorklassen til henholdsvis Jonas Carlsson og Fredrik Tangerud.

Unn Carlsson vant prisen Great Mom for å følge opp/reise verden rundt med sønnen Jonas Carlsson.