Mathias Grundetjern signerer her ny kontrakt med Fløy, som binder ham til klubben ut 2022-sesongen. Til venstre sitter klubbens spiller- og trenerutvikler, Magnus Kjørvik Johansen. Mathias Grundetjern signerer her ny kontrakt med Fløy, som binder ham til klubben ut 2022-sesongen. Til venstre sitter klubbens spiller- og trenerutvikler, Magnus Kjørvik Johansen. Foto: Preben Jensen

Nøkkelspiller forlenger med Fløy

Mathias Grundetjern (20) har utviklet seg til å være blant Fløys viktigste spillere og gleder seg stort til seriestart.

KRISTIANSAND: – Fløy er klubben i mitt hjerte og jeg har savnet fotball, lagkameratene og klubben. Jeg føler jeg har noe uoppgjort, og at vi som klubb virkelig har noe bra på gang, sier Grundetjern.

Han mener definitivt at laget har en mulighet til å overraske i årets 2. divisjon.

Har imponert

Mathias har spilt på aldersbestemte lag i Fløy, og ble i 2018-sesongen tatt opp på A-laget. Han har tatt store steg siden den gang.

Spiller- og trenerutvikler, Marius Kjørvik Johansen, forteller at Mathias i starten av fjorårssesongen ble sett på som en veldig spennende spiller.

– Han var på ingen måte fast på laget, men han tok virkelig vare på sjansene sine og vokste etter hvert til å bli en av våre aller beste spillere. Vi forventer at han kommer til å bli minst like viktig i år, og er utrolig fornøyd med re-signeringen, sier Kjørvik Johansen.

En forsterkning

Mathias har ifølge Kjørvik Johansen en enorm motor, og kan løpe med høy intensitet i 90 minutter. Han er duellsterk, god en mot en begge veier og gode basisferdigheter.

– Han er en midtbanespiller som er god begge veier, påpeker Kjørvik Johansen.

Mathias har planer om å gjennomføre lærerstudier på Universitetet i Agder ved siden av fotballen. I tillegg skal han engasjere seg i kirken på Flekkerøy og for ungdommen, noe han brenner veldig for.

PS! Seriestart for Fløy i 2. divisjon kampen blir på hjemmebane mot Egersund, enten 19. eller 20. juni.