KRISTIANSAND: Kampen startet også dårlig for vertene, som lå under 5-9 da ti minutter var spilt. Deretter våknet hjemmelaget og slo på turboen. Med et fartsfylt angrepsspill scoret damene fem mål på rappen og gikk opp til en 11-9-ledelse. Lagene fulgte hverandre tett, men Randesund gikk til pause med 19-16-ledelse.

I 2. omgang ledet vertene gjennom hele omgangen, men Nærbø ga seg aldri og hang på. RIL-trener Truls Danielsens disipler hadde flere muligheter til å sette på turboen og dra ifra, men mange tekniske feil og dårlig forsvarsspill gjorde at det ble en jevn kamp.

Inn i de siste fem minuttene ledet vertene med fem mål og kunne dra i land seieren, men fokuset sviktet totalt. Resultatet ble 34-34 og poengdeling i Sukkevann, etter en tung dag for hjemmelaget.

I en jevn serie ligger Randesund nå på sjetteplass i 2. divisjon avdeling 3, med 13 poeng etter ti kamper.