Fra venstre: Pappa Ole Jacob og sønnene Jacob-Olaus, Jarand-Matias og Nils-Johan Vold Gunvaldsen, alle fra Lillesand. Fra venstre: Pappa Ole Jacob og sønnene Jacob-Olaus, Jarand-Matias og Nils-Johan Vold Gunvaldsen, alle fra Lillesand. Foto: Privat

Kjørte inn til annenplass i norgescupen

Jarand-Matias Vold Gunvaldsen kjørte inn til to annenplasser i helgens norgescupstevner. Storebror Jacob-Olaus ble nummer åtte og nummer fem.

KRISTIANSAND: I helgen startet endelig norgescupen. To runder ble gjennomført i Skibåsen ved Sørlandssenteret.

Fra Team Vold Gunvaldsen startet Jacob-Olaus, med far Ole Jacob som minder. Og Jarand-Matias med storebror Nils-Johan som minder.

Lørdagen var vanskelig for Jacob-Olaus. Han hadde ettervirkninger fra vaksinen som han hadde tatt på torsdagen. Så kroppen fungerte ikke optimalt.

Jarand-Matias hadde en flott helg. Løypene var i grunnen av det letteste slaget. Ingen rom for feil.

Jarand-Matias kjørte inn til en sterk annenplass bare en prikk bak vinneren Sondre Haga med Håkon Pedersen på en 3. plass. Jacob-Olaus på en 8. plass.

Søndagen var det gjort en del med seksjonene. Fem nye seksjoner. Men det viste seg at det var ikke mye rom for feiling den dagen heller.

 Jacob-Olaus hadde en mye bedre dag. Han kjørte stabilt og kroppen fungerte mye bedre. Han kjørte inn til en sterk femteplass.

Jarand-Matias kjørte sterkt også søndagen med en ny annenplass, bare et par prikker bak vinneren.

Nå er det bare å ta med seg godfølelsen til VM-løpene som gjenstår for ham. Det er dobbelt VM-runde i Probladura i Spania kommende helg. Mandag reiser han til Barcelona. Der blir det et par dager med trening før de pakker bil og reiser til neste VM-runde. Der han jakter på sesongenes første VM-poeng.