UTØVERBLOGG: Vi er godt i gang med innspillingen i Frankrike. Selve hovedkarakteren i filmen handler som tittelen indikerer om en "flying guy", mens den kvinnelige hovedrollen I filmen spilles av meg. Jeg har så langt hatt et veldig opplevelsesrikt opphold og det er utrolig lærerikt.

Jeg er takknemlig for denne muligheten og tilliten. Det er første gang jeg fremstår som en annen på skjermen. Tidligere har jeg medvirket i reklamefilmer, fighting-vidoer og en dokumentar på ESPN. Det er noe magisk med det å leve seg inn i en scene, og for min del har det sterkeste intrykket vært dialogene med motskuespillerene hvor deres innlevelse gjør at det virker reellt og man nesten glemmer det som skjer rundt. Jeg har også spilt inn stunt- og fightingscener.

Her er jeg sammen med verdensmester i taekwondo Victoria Stambaugh og skuespiller Emilie Ascensao. Foto: Hadrien Bertrand for Flying Guy
Produsent for filmen er Emmanuel Buriez, som står ved siden av meg her. Foto: Hadrien Bertrand for Flying Guy

Noe mer kan jeg ikke røpe forteller med før filmen lanseres. Etter planen skal premieren være i april/mai 2019, og innspillingene avsluttes i desember.

Noen videoer her (har ikke noe med filmen å gjøre, bare vi som leker oss mellom scenene):