GRIMSTAD: Sist helg samlet turnere fra Agder, Vestfold og Telemark seg i Grimstad for endelig å kunne konkurrere igjen. Det var mange spente turnere som ikke hadde konkurrert siden i fjor. Her var det mange som imponerte med gode resultater.

Først ut var aspirantene Adina Stenbakk Gjerustad, Ada Ileana Selseng, Mia Flørenes Kristensen og Mille Rosseland og de gjorde sine saker bra. De utmerket seg både i gjennomføring av øvelsene og vanskelighetsgrad. Det blir spennende å følge disse unge turnerne fremover.

foto
Martine (f.v.), Mille, Mia, Ada, Adina og Nadia. Foto: Lise Marie Selseng

Etter at aspirantene var ferdige var det de litt større jentene sin tur. Her er det turnere fra 11 til 18 år som konkurrerer og Vågsbygd hadde fem jenter med.

I klassen rekrutt 11 år fikk Maria Sol Varga femteplass med 38,5 poeng og førsteplass på bom som sin beste plassering i apparatene.

foto
Maria Sol Varga vant i bom. Foto: Lise Marie Selseng

I klasse 1 (13-14 år) vant Malin Sørstrand sammenlagt med 53 poeng. Hun tok også førsteplassen i skranke, frittstående og bom. Halldis Thorsen fikk tredjeplass i bom som sitt beste apparat. Eira Midtbø Silden kjørte ikke alle apparatene, men gjorde en kjempefin konkurranse.

foto
En glad Malin Sørstrand etter sammenlagtseieren. Foto: Rune Sørstrand

I klasse 2 (15-16 år) var det Fredrikke Tveito Andersen som vant med 51,2 poeng. Hun vant hopp og bom og fikk andreplass i frittstående og skranke.

foto
I klasse 2 (15-16 år) var det Fredrikke Tveito Andersen som vant med 51,2 poeng. Foto: Tonje Tveito Andersen

Med så gode resultater og en ny turnhall i Vågsbygd kan dette bare bli bra fremover!

foto
I lagkonkurransen fikk Vågsbygd tredjeplass. Foto: Tonje Tveito Andersen
foto
Malin og Halldis på pallen etter bomøvelsen (1.- og 3. plass). Foto: Siv Kristin Sørstrand