KRISTIANSAND: På lånt grunn fra UIA, Kristiansand kommune og Naturhistorisk museum- og botanisk hage, arrangerte KCK en høstklassiker av et ritt i tøffe kulisser rundt Gimlehallen. Sykkelkross er en mellomting av landeveissykling og terrengsykling, og hvor løypen byr på tekniske utfordringer.

Vetle Slemdahl foran Søren Wærenskjold. Foto: Espen Slemdahl

Konkurransetiden er 40 minutter for alle klasser unntatt menn senior som sykler i 60 min. Første rytter til mål vinner. Rittet samlet ryttere fra hele Sør-Norge, og våre lokale innslag var fra klasse 6-9 år til menn senior og master. Hele 12 ryttere fra KCK var på startstreken, og Vetle Slemdahl slo til med to sterke 3. plasser i menn senior, kun slått av regjerende norgesmester i disiplinen, Søren Wærenskjold, og norgescupvinner sammenlagt William Handley.

Ole Martin Eliassen (t.v.) og Jonathan Larsen. Foto: Espen Slemdahl

I de yngste klassene har vi Ole Martin Eliassen, Jonathan Larsen (M6-9) og Sondre Hovet (M10-16) og en skikkelig aktiv og god jentegjeng med Sereina Snerthammer, Ellie Tveiten, Alida Tveiten og Pia Stiansen (K10-14). I et skikkelig høstvær hadde vi også to tøffinger som debuterte i nasjonalt sykkelritt med Bence Puspok og Povilas Zaleskis (M10-14).

Se resultater fra lørdag her

Se resultater fra søndag her

Vetle Slemdahl Foto: Espen Slemdahl
Jesper Stiansen Foto: Espen Slemdahl
Foto: Espen Slemdahl