På tyrkisk gress vant Vindbjart 3-1 i mandagens treningskamp over Spartaks Jurmala fra Latvia.

Pauseresultatet var 1-1. Spartaks Jurmala ble nummer seks i den latviske eliteserien i fjor. Vindbjart-trener Steinar Skeie melder følgende etter kampen:

«Vi vinner fortjent og er best på de fleste områder.

SJ ledet ufortjent 1-0. 1-1 kommer ved Thore Ulstein på heading etter perfekt innlegg fra Daniel Aase. 2-1 gjør Rasmus Repstad etter en god prestasjon i forkant av Thore Ulstein. Dette var et «krydder-angrep» hvor Simen Gimmestad og Preben Skeie er sterkt medvirkende. 3-1 kommer etter en særdeles god corner fra Kim Kvaalen. Vår eminente kaptein Jon Ole Reinhardsen «knuser» ballen i mål med hodet.

I dag var det tilnærmet to hele Vindbjart-lag som fungerte bra. Vi brukte nemlig 19 spillere, hvorav 18 av disse spilte en omgang eller mer. Det tyder på at vi har en god stall.

Skal vi trekke frem noen, så må det være to av de unge gutta. Thore Ulstein (18) og Hans Robin Enoksen (16). Gøy.»

Vindbjart skal spille en treningskamp til i løpet av oppholdet i

. Odda, som er i samme 2. divisjonsavdeling som venndølene i 2015, er motstander mandag.