Over 80 løpere fullførte årets utgave av Høvringen. I tillegg deltok ca 30 i trimklassen uten tidtaking.

Raskest var Otraløperen Sondre Ramse, som kom i mål på tida 1.11,19. Og vant dermed også M17-18 års klassen.

Nest raskest var Gjermund Steinsland fra Vindbjart IL på tida 1.11,55. Gjermund vant M 21-35 klassen.

Sondre Ramse var raskest av samtlige, med tiden 1.11,19 timer. Foto: Foto: Fædrelandsvennen.

Det var mest spenning knyttet til 3 plassen, inn på arenaen kom Bent-Inge Bakke fra Søgne SK med Otras Åsmund Wiberg rett i hælene, på oppløpet smatt Åsmund i det innerste sporet og gikk forbi, men Bent-Inge hang på og klarte å ta seieren opp den siste lille kneika før målstreken, tiden til Bent-Inge ble 1.14,20. et lite sekund foran Åsmund.

Beste kvinnelige løper ble Margit Wiberg i K19-20 klassen på tiden 1.26,47, nest beste ble Tonje Homme fra Vindbjart på tida 1.27,04, Tonje ble best i K 21-35 klassen foran Solvor Kleggetveit fra Eiken IL på 1.37,01. Det var Marie Frivold fra Oddersjaa/HSG som fikk den tredje beste totaltida, hun kom inn på 1.34,29 i K 17-18 klassen.

Resultatene finner du her: Hvringen2016