Etter et bortimot perfekt løp tok Marius Pytten seieren under lørdagens mellomdistanse i eldste juniorklasse. Norges beste juniorløper de siste årene, Audun Heimdal fra Konnerud, ble henvist til 2. plass. Johannes Bakke Aashamar fikk en fin 5. plass. Marius fulgte opp med en sterk 3. plass på søndagens langdistanse.

Vegard Danielsen slo til med seier under seniorelitens langdistanse søndag. «Fin flyt gjennom løypa, og godfølelsen var der. Veldig fornøyd!», uttalte Vegard til orienteringsforbundets utsendte etter løpet. Vegard er ferdige med legestudiene i Polen, og satser på en god sesong i senioreliten fremover. Dag Blandkjenn leverte også et fint langdistanseløp med 4. plass.

David Runde beviste nok en gang at han er i norgestoppen i H16. En flott stafettetappe på lørdag, ble etterfulgt av en sterk 3. plass på søndag.

Ellers hadde Marius Aurebekk en god resultatmessig helg, med 3. på lørdag og 6. plass på søndag i yngste juniorklasse.

Eirik Heddeland Martens har slitt med skader i vinter, med viste oppløftende resultater i helgen. Lørdag ble det en 7. plass i eliteklassen, mens søndag vant han A-klassen.

Alt i alt en oppløftende orienteringshelg for KOK, dette lover godt for viktige løp fremover. De fleste løperne dro videre på treningssamling i Gøteborg, hvor formen og o-teknikken finpusses frem mot et av vårens store mål – nemlig stafetten Tiomila 29. og 30. april.

Fullstendige resultater finnes på arrangørens hjemmeside.