Det endte 21-21 i onsdagens seriekamp. Haslum gikk kjapt opp i ledelsen og ledet 2-0. ØIF Arendal svarte umiddelbart ved August Baskår Pedersen og Sander Simonsen, 2-2. De første femten minuttene lå enten ØIF Arendal eller Haslum med ett mål foran. I det sekstende minutt svarte Laurits Rannekleiv og skåret sitt første for dagen. Atten minutter spilt og Sondre Paulsen skåret sitt tredje for dagen og ØIF Arendal gikk dermed opp i ledelsen 7-6.

Haslum svarte umiddelbart på neste angrep, 7-7. Tyvefire minutter spilt og Laurtis Rannekleiv skåret sitt andre for dagen og ØIF Arendal i ledelsen 8-7. Haslum svarte også umiddelbart i neste angrep, 8-8. August Baskår skåret mål på gamle trakter og 9-8 til ØIF Arendal. Dette var også resultatet til pause.

Laurits Rannekleiv skåret sitt tredje for dagen og ØIF gikk opp i ledelsen 11-10. Uros Tomic startet kampen for ØIF Arendal og gjorde sakene sine veldig bra i første omgang. Syv minutter spilt og Kaptein Eirik Heia Pedersen med sitt første for dagen. 12-12. Sondre Paulsen var som vanlig sikker fra syvmeteren og skåret sitt fjerde for dagen, 13-13! Eirik Heia Pedersen snudde kampen for ØIF Arendal 14-13. Haslum svarte umiddelbart 14-14.

August Baskår Pedersen driblet seg forbi gamle lagkamerater og skåret sitt tredje for dagen, 15-14 til ØIF Arendal. Anders Myhra nettet sitt første for dagen og 14-16 til ØIF Arendal. August snappet ballen igjen og øket ledelsen for ØIF Arendal til 14-17. Kenny Ekman kommer inn for sitt comeback, men det varer kun i ti sekunder før han får en to minutters utvisning.

Josip Vidoiv med sitt første mål for dagen og ØIF 18-15 ledelse etter atten minutter spilt. Haslum spiser mer og mer innpå og tjueseks minutter spilt og stillingen er 19-19. Sondre Paulsen scoret så etter tjuesju minutter spilt. Kaptein Eirik Heia Pedersen steg til værs og ØIF ledet 21-20. Kampen endte imidlertid uavgjort 21-21.