Seieren var det aldri tvil om, og det kunne fort blitt 10-2 som i fjor. Emil Grønn Pedersen ordnet 3-0-ledelse til pause med tre mål. To assists fra høyre ved Kristoffer Syvertsen og en fra venstre ved Magnus Langerud. Etter pause fortsatte presset og Ole Marius Gundersen satte inn 4-0 på frispark etter en drøy time. Da våknet bortelaget og skåret to raske mål ved Andreas Ariansen og kaptein Magnus Næss Eriksen. En lobb over utrustende keeper Aleksander Lie etter et langt utspark, og et langskudd som gikk i en bue i vinkelen.

Her setter Ole Marius Gundersen inn 4-0 på frispark i keeperhjørnet. Foto: Foto: Stian Bøe.

En rekke cornere og dødballer vår vei ga ikke uttelling, men innbytter Peder Andres Åsemoen Karlsen sikret seieren med to mål på tampen. Det første satte han fra sytten meter etter at Giv Akt rotet fælt bak og mislyktes med å klarere flere ganger. Det andre alene med keeper, etter en kontring og en fin gjennombruddspasning fra Sondre Nordhagen.

Vindbjart 2 har nå fire seire på rad, etter en litt svak periode før det. Neste oppgave blir Vigør på Hellemyr, tirsdag 6.juni.

Laget: Aleksander Lie, Isak Reinhardsen, Daniel Tveitaa Johansen, Gaute Sindberg Hansen, Ole Marius Gundersen, Hans Robin Enoksen, Daniel Goa Utgård, Magnus Langerud, Kristoffer Sindholt Syvertsen, Emil Grønn Pedersen, Kawsu Jabai.

Innbyttere i andre omgang: Sondre Samuel Nordhagen, Børge Engesland og Peder Andres Åsemoen Karlsen.