FROLAND: Det var perfekte spilleforhold på Kringla stadion denne lørdagen med dugg i gresset og i lufta. Randesund gikk ut i hundre og fikk betalt etter 15 minutter da Per-Christian Grøtterød Pedersen fikk drømmetreff fra 25 meter. Ballen føyk som et prosjektil i nota.

0-2 kom etter 20 minutter da Jørgen Hille var fint frempå på en retur. 0-3 satte Felix Kersten i mål etter 36 minutter med et langskudd i hjørnet, assistert av Magarsa Tilahun. Dette ble også pauseresultatet.

2. omgang startet slik 1. omgang sluttet, med Randesund som det førende laget, mens Froland satset på kontringer. I det 60 minutt satte Henrik Byklum inn 0-4, assistert av Fredrik Skaar Manneråk. 0-5 kom i det 75 minutt etter en corner fra Knut Arild Espegren, som traff Simen Ingebrethsen rett i pannen. Dette var Ingebrethsens første touch etter å ha entret banen.

Flere spillere fikk debuten sin for Randesund denne dagen. Kenny Le (Sandefjord), Sindre Østbø (Vardeneset), Mathias Råkil (Sarpsborg) og 04-modellen Arne Fjell Gundersen (RIL junior) fikk alle sin premiere for A-laget.

– Alt i alt vinner Randesund fullt fortjent 5-0 og vi får bare se videre til neste kamp, sier Frolands assistenttrener Børge Botteli.

Randesund topper 4. divisjon avdeling 2 med 15 poeng på seks kamper, mens Froland ligger sist med sine fire poeng.