15\. serierunde i Norsk Tipping-ligaen avd. 3:

Fløy – Lura: 5-0 (Ask Mikkelsen, Naglestad, Dreshaj x2, Myhre)

Nok en gang måtte gutta tåle et tungt favorittstempel mot Lura IL som etter en blek start, virkelig hadde fått sving på sakene. På de siste seks kampene hadde de kun ett tap, før de møtte på våre gutter i blått.

Fløy var på fra start og skapte mye. Etter 7 minutter var spissen Ask Mikkelsen sterkest i luften og kriget inn 1-0 med et hodestøt. Fløy var sultne og fortsatte å produsere farligheter offensivt. Etter 15 spilte minutter var Naglestad og kaptein Norheim flyttet opp på dødball, og den hodesterke duoen hadde ingen problemer da ballen ble slått inn i feltet til Lura. Norheim headet mot mål og Naglestad fikk stanget ballen i nota, 2-0.

Rett før pause kom 3-0 på straffe etter nedriving i feltet. Toppscorer Dardan Dreshaj var sikker og satte ballen motsatt side for keeper. Og så, ett minutt etter straffescoring, fikk Dardan hele stadion til å måpe. På innlegg fra en god Christoffer Myhre la Dreshaj seg på rygg og brasset inn årets mål, og sendte Fløy til pause med 4-0. Et meget slukøret Lura tuslet i garderoben med hengende hoder.

Etter hvilen ble Dahlum erstattet av Markovic. Og få minutter etter dette satte Myhre inn 5-0, da han curlet ballen fint i mål. Johansen kom innpå for Karlsen og Fløy fortsatte med stort ballinnehav. Pelle Sigurdsen gjorde et friskt innhopp da han erstattet målscorer Ask Mikkelsen. Ungguttene Mathias Grundetjern og Johan Vigsø fikk også vise seg fram for Nikola Trajkovic da de kom inn for Vo og Skagestad. Førstelagsdebut for 2001-modellen Vigsø.

Det ble ingen flere mål i kampen. Og Fløy topper nå tabellen med åtte poeng ned til tabelltoer Pors, som møter Start 2 til toppkamp i morgen på Sør Arena.

Neste hjemmekamp spilles mandag 14.august mot Start 2 kl 18.00.