Kristiansanderen Madelen Berås (25) vant en komfortabel seier sammen med Super Gullet i Gävle lørdag, med 28,1/2180 m. Førstepremien var 20.000 kroner. Kristiansanderen Madelen Berås (25) vant en komfortabel seier sammen med Super Gullet i Gävle lørdag, med 28,1/2180 m. Førstepremien var 20.000 kroner. Foto: Privat

13 er ikke et ulykkestall

Super Gullet gav meg i helga min tredje seier i Sverige og 13. triumf totalt for året.

Jeg vil si meg veldig fornøyd med det antallet så langt. Jeg kjenner godt til Super Gullet fra før, ettersom vi vant tre løp i fjor sammen, og har vunnet ett tidligere i år. Han er en hest med stor kapasitet, men har slitt litt med viljen i noen løp. Pisk og helt ny bane viste seg å være veldig bra for denne traveren. Han var veldig fin i oppvarmingen, og jeg ble fort optimistisk med tanke å gjøre et sterkt løp.

Og det hadde jeg all grunn til å være. Planen var å ligge i rygg så lenge som mulig, og ri på oppløpet. Det ble imidlertid ikke helt som planlagt. Super Gullet var veldig pigg underveis, og jeg klarte rett og slett ikke å holde ham i rygg, så da måtte jeg velge mellom å ligge og dra i «dødens posisjon» eller satse på å komme til tet og ned i første spor. Og det ble tet og første sporet siste runden.

Vi vant lett, og jeg hadde mye mer å ri med. Det er alltid en fantastisk følelse! Gävle er en bane utenfor Stockholm,og ettersom jeg har kjæreste i Stockholm passer det veldig bra å ri noen løp i Sverige også. Det blir som vanlig full rulle for meg denne uken, med løp i både Norge og Sverige.I dag rir jeg i Drammen i dag med min egen Cherokee News på Momarken. I morgen venter Mysen med pappas hest Tøffe Toft, torsdag rir jeg Red Filly på Bjerke og fredag venter to løp på Solvalla. Jeg gleder meg!