Guttene stiller i U15-klassen, og som regjerende mestere var det store forventninger til at guttene fra Kristiansand skulle ta nytt gull i år. Guttene spilte seg fram til finalen uten å tape et eneste sett.

Eivind Øygarden Brekke. Foto: Foto: Dag Inge Nordby.

I finalen møtte guttene fra arrangørklubben KSK et lag fra Austrått i Rogaland, Adolfsen og Johnsgaard. Ringøen og Brekke spilte nervøst, men vant første sett 21-17. I andre sett fortsatte guttene det nervøse spillet, men dro sakte men sikkert fra. Til slutt kunne guttene slå inn matchballen på 21-15.

I finalen for Jenter U15 møttes spillere fra kjente volleyball-familier. Frida Berntsen fra Åmli og makker Emma Ingeborgrud møtte Benedicte Maaseide og Pia Øfstaas. Etter en jevn og spennende kamp, kunne Berntsen/Ingeborgrud juble høyest etter seier 2-1 i sett. Ingrid Wergeland og Frida Lie fra KSK kom på en flott fjerdeplass i denne klassen.

NM-vinnere i fire klasser. Bak fra venstre: Øfstaas/Råheim og Thelle/Fossdal. Foran fra venstre: Øygarden Brekke/Ringøen og Berntsen/Ingeborgrud. Foto: Foto: Dag Inge Nordby.

I de eldste klassene, U19, var det sørlandsk innslag i finalen i jenteklassen. Emilie Olimstad fra Åmli spilte med Kirstine Garder. I finalen møtte de Thelle/Fossdal. Også denne finalen ble jevn. Garder/Olimstad vant første sett 21-17, men tapte neste sett 21-16. I tredje og avgjørende sett fulgte lagene hverandre hele tiden. Garder/Olimstad hadde to matchballer, men klarte ikke å vinne noen av dem. Da benyttet Thelle/Fossdal muligheten. På sin første matchball, vant de til slutt 17-15!

Aanensen Nybakk/Askeland fra KSK kom på 5. plass i denne klassen.

Guttefinalen i den eldste klassen ble spilt mellom Hansen/Thelle og Råheim/Øfstaas. Hansen/Thelle er en del av det norske U18-landslaget i sandvolleyball. I finalen ble imidlertid Øfstaas/Råheim for sterke og vant 21-18, 21-19.