Lerøy er en serie hvor de 16 beste G18 lagene i Norge møtes. Det ble seier over Fjellhammer og Viking, mens det ble et surt og unødvendig tap mot Bodø. Totalt ble RIL nummer 14.

Ut ifra forventningene før sesongen er dette litt skuffende, men når vi ser bak resultatene, så har det vært mange gode prestasjoner. Totalt endte vi på fem seirer, to uavgjorte og åtte tap. Målforskjellen var på -12. Det forteller at det har vært spilt mange jevne og fine kamper. Og det har vært en jevn serie. Det er kun tre poeng opp til 6. plass som ville vært mer enn hederlig og vi kan irritere oss over poeng som glapp i jevne kamper.

Mot Nærbø og St Hallvard som ble nr. fire og seks spilte vi uavgjort. Elverum som ble nr. fem slo vi. Mot Sandefjord, som vant serien suverent, ble det tap 19-23. Når vi tenker at vi er en breddeklubb i en bydel i Kristiansand, kan vi tross alt være fornøyde. Vi er med å sette preg på en serie med de beste Gutter 18-lagene i Norge. Og de aller fleste lagene som deltar har seniorlag i eliteserien eller 1. divisjon. De har gutter som trener og spiller på et høyere nivå enn oss.

Så nå skal det bli spennende å se hvor mange av guttene i dette Randesund-laget som tar steget opp og kan bidra på den nye satsingen til KIF. Erik Sørensen har allerede debutert på Kif og flere kan komme etter. Talentet har de.

Og når vi tar med at G16 laget i Randesund har kvalifisert seg til nasjonalt sluttspill siste helg i april hvor de 12 beste lagene i Norge skal delta, så viser det at det er flere gode kull på gang. RIL-guttene

debuterer for det norske 00 landslaget i Polen i påska, så flere av dem holder høyt nasjonalt nivå. Og på bakgrunn av dette så kan det kanskje være lov å drømme om et eliteserielag med lokal forankring i byen vår?

Samarbeidet mellom KIF og Randesund blir til neste sesong enda tettere og det skal bli gøy å se hva dette kan føre til. For akkurat nå er det mange som vil noe med guttehåndballen i Kristiansand og det mobiliseres på flere fronter. Om det nå jobbes målretta og tålmodig over tid, kan KIF etter hvert være tilbake på øverste nivå. De har tatt på seg å være lokomotivet i den nye satsningen og det skal bli spennende å se hva vi kan få til sammen. Forhåpentligvis er KIF er topplag i 1. divisjon allerede neste sesong.