En ok førsteomgang ble avløst av en dårlig andreomgang med et fortjent tap som resultat. Odd 2 er nå 5 poeng bak VFK på sikker plass. Det samme er Fana, vår neste motstander, som også tapte lørdag.

Den viktige kampen mot Odd 2 endte på verst tenkelig måte med 0-3 tap og rødt kort til Kim Kvaalen. Første omgang begynte uten at lagene klarte å skape store sjanser men etterhvert var vi klart nærmest 1-0. Victor, Gaus og Follis hadde alle bra muligheter, mens Odd ikke truet Nicolai i målet vårt så veldig mye.

Andre omgang begynte med en fin vending og avslutning fra Gaus som keeper såvidt fikk slått til corner, men ikke lenge etter serverte vi Odd ballen på et sølvfat like foran mål og Torbjørn Agdestein så nesten litt flau ut da han trillet ballen i åpent mål. Etter dette målet presterte vi langt under normalt nivå og Zakaria Messoudi fikk både tid og rom på sin venstreside til å øke til 2-0 noen minutter senere.

Siste halvtimen presset vi på, men innleggene gikk enten bak mål eller i klypene på Odd sin keeper. Fem minutter før slutt kontret Odd inn 3-0 ved Filip Møller Delaveris fra høyre side og frustrasjonen blant våre spillere fikk verst tenkelig utfall like før slutt. Preben pådro seg et frispark ved sidelinjen og Kim fikk svarteper for sin litt for høylytte protest som inkluderte litt veiving med armene mot assistentdommeren (20meter unna).

Med et gult kort fra før ble kortstokken full og han måtte gå i garderoben litt før resten av spillerne. Kampen endte dermed med 0-3 tap og Odd tok innpå tre poeng, vi er nå på 21 poeng like over nedrykkstreken mens lørdagens verter og neste søndags motstander, Fana, er fem poeng bak på 16.