Etter en lang sesong med mange lange turer østover er sesongen over for i år. Vi har vært på treningsleir i Danmark, vunnet Nørhalne Cup, blitt nummer to i Trollcup og spilt interkretsserie med kamper hjemme og borte mot lag som Stathelle, Fossum, Runar, Skarphedin(Bø), Borre, Gimletroll og til slutt den lengste turen til Hønefoss.

Stathelle var det sterkeste laget denne sesongen. I siste serierunde sto kampen om 2. plassen i interkretsserien mellom oss og Gimletroll. Begge lagene hadde før kampen 25 poeng. Selv om Gimletroll stilte et meget sterkt lag med flere spillere fra damelaget i 2. divisjon, klarte vi å vinne 2-1. En meget sterk prestasjon og en herlig følelse å dra den seieren i land. For å kåre en vinner i Agder, valgte AFK at det skulle spilles en avgjørende kamp mot vinner av den lokale J17-serien i Agder.

Kampen mot Flekkefjord/Lyngdal ble spilt på nøytral bane i Mandal fredag 28. oktober. Vi viste styrke og vant 5-0.

Se video av jubelscenene her:

Vi fikk ikke feire så lenge før vi dagen etter klokka 08 gikk med 13 spillere inn i Trollcup med fire seire lørdag og 15-0 i målforskjell. Søndagen var det mange slitne bein i finalen, og vi måtte dessverre gi tapt på straffesparkkonkurransen etter 0-0 etter ordinær tid.

Det må også nevnes at 13 av J17-spillerne også har spilt for damelaget i 2. divisjon denne sesongen. Damelaget har kun hatt 5-8 tilgjengelige spillere denne sesongen av ulike årsaker. Også dette har vært mange reiser østover, og belastningen har vært stor de som har deltatt mest. Med tanke på alt spillerne har vært gjennom, så er det svært imponerende hva jentene har oppnådd. Vi er alle utrolig stolt av dere. Vi har vært en stall på 18 spillere, og alle har fått et kamptilbud denne sesongen. Vi har også fått låne spillere fra vårt gode J15-lag til kamper hvor det har vært behov.

Takk til alle jentene som har stått på hele sesongen, og takk til foreldre som stiller opp kamp etter kamp. Hilsen oss i teamet: Morten, Gunbjørg, Dag Aksel og Frank.