Myron Weinberg (16) imponerte i helgens Tyrvinglekene i friidrett.

MHI-trener Michael Weinberg skriver følgende til Lokalsporten:

Myron Weinberg (i midten) med 1.plass i lengde. Foto: Foto: Privat.

Det har ikke bare vært landskamp siste helg i Oslo. Det var også Thons Hotel Tyrvinglekene innedørs og to utøvere fra MHI friidrett har vært med og hadde en knallbra helg. Stevnet gikk fra fredag til søndag og deltakerne var fra 10 år til 19 år.

Myron Weinberg (G16, på bildet over i hopp), som har vært med på landslaget i mangekamp siden desember 2014, har benyttet stevnet til å vise seg fram med stor suksess i flere øvelser.

Fredag begynte han med stav og klarte 3,20 m. Det var ny pers og andreplass. En time senere hoppet han lengde og fikk ny pers og 1.plass med 6,09 m. Rett etter gikk han til kulestøt og kom på 1. plass med ny pers. Han har kastet 5 kg kule over 10,54m. På lørdag var det 60 m med tida 7,78 s som var ikke så langt fra persen. I tresteg kom han med 12,03m på 1.plass. Det var også ny pers. Søndag løp han 200 m på 24,88s, som var en bra tid og ny pers. Han klarte UM-kravet innendørs.Til slutt hadde han høyde og han klarte 1,75 m og kom på 3.plass.

Fabian Weinberg (i midten) vant kule. Foto: Foto: Privat.

Den andre MHI-deltakeren var broren Fabian Weinberg (G14), som begynte lørdag like som broren. Fabian kom på 2.plass i høyde med 1,65 m. Han klarte persen sin igjen, som han satte for to uker siden. I kule var han litt under pers, men med 11,61m kom han på 1.plass. Søndag hoppet han lengde og fikk ny pers med 5,22 m og 3.plass. Fabian var også veldig fornøyd med resultatene.

Begge to ligger høyt oppe på landsstatistikken i flere øvelser, og viser fin fremgang som friidrettsutøvere.