Sondre Nordhagen og Kawsu Jabai var tilbake i laget etter å ha sonet suspensjon mot Giv Akt, og sistnevnte utmerket seg i første omgang med to mål og en assist. Kampen startet bra for vår del, og etter kun fem minutter kom det første målet. Et dypt innlegg fra Kawsu på venstrekanten ble headet inn av Lucas Næss. Neste mål kom fra andre siden. Nå var det Peder Karlsen som la inn flatt. Kawsu dra av en mann og satte ballen forbi keeper. Da var det bare gått sytten minutter og ting så bra ut.

Vigør stilte med fem tidligere Vindbjart-spillere og en av de ferskeste viste seg fram fire minutter senere. Ole Marius Gundersen fikk trillet ballen til seg langt ute, og satte skuddet kontant inn nede ved stolpen. Ti minutter før pause tok vi tilbake tomålsledelsen, igjen ved Kawsu. Nå ordnet han målet på egenhånd, en liten sprett i ballen på seksten meter og han chippet den helt bort i hjørnet.

Vindbjart 2 var skuffet etter poengtapet torsdag. Foto: Foto: Stian Bøe.

3-1 til pause var fortjent, men vi var nokså effektive og Vigør hang ellers ganske godt med. Som vanlig gjorde vi en del bytter i pausen, A-lagsspillere skal matches inn og ut, Nicolai Aas kom innpå som spiss etter å ha vært skadet en stund og Mathias Engebretsen fikk også en omgang. Med tre forsvarsspillere ute til helga mot Hødd ble Børge Engesland og Adam Pytel hvilt etter en omgang, men det burde uansett ikke ha noe betydning ettersom vi gikk opp i 4-1 etter et par minutter.

Peder var målscorer nå med ett skudd/innlegg fra nesten død vinkel som gikk i en bue over keeper. Kjetil Bjørk Isaksen hadde assist med en perfekt ball i bakrommet. Igjen gikk det bare få minutter før gjestene reduserte, nå ved Lars Kristian Gundersen, også han har spilt i Vennesla før i tiden. Han fikk en enkel jobb etter litt dristig angrepsspill i egen boks fra vår side. Vigør ga uansett ikke opp, de satte innpå toppscorer Jan Aage Nordbø og presset på fremover.

Ingen av lagene klarte likevel å score mer på en stund, vi klarte ikke å utnytte mulighetene vi fikk, og syv minutter før slutt reduserte Vigør på ny. Assist fra nok en tidligere VFKer, Joakim Johansen, som vendte av en mann og sendte til Marcus Aleksander Tannum Løken som scoret fra kort hold. På overtid fikk Vigør et frispark langt ute på kanten, dunket ballen inn i feltet og den endte til slutt hos Joakim Johansen igjen, denne gangen satte han den inn selv, og dommeren blåste av like etter, 4-4 og stor skuffelse hos de blå på banen, benken og langs linja.

I Arendal gikk også resultatet mot oss helt på tampen, Donn vant 4-3 mot Arendal 2, og overtok tabelltoppen, selv om de har spilt en kamp mer enn oss.

Sjekk 4. divisjonstabellen her

Vårt lag: Aleksander Lie, Jon Hodnemyr, Børge Engesland, Adam Pytel, Ishan Skårdal, Martin Gardiner, Daniel Goa Utgård, Sondre Nordhagen, Lucas Næss, Kawsu Jabai, Peder Andrés Åsemoen Karlsen. Innbyttere: Kjetil Bjørk Isaksen, Sondre Andersen, Mathias Engebretsen, Nicolai Aas.