Hjemmelaget Falk tok initiativet i kampen og etter 11 minutter ut i omgangen var ledelsen på seks mål. På stillingen 7-1, hamret KIF inn tre raske mål uten at Falk klarte å svare. 19 minutter ut i første omgang utlignet KIF til 9-9, og to raske mål før pause sørget for en ledelse på fire mål.

Andreomgangen startet like dårlig som i første for gjestene fra Kristiansand. Ledelsen på tre mål ved pause ble etterhvert snudd slik at Falk etter 12 minutter ledet 23-20. I de første ti minuttene av andre omgang scoret Falk åtte mål. KIF klarte bare å putte to baller bak vertenes keeper.

Sebastian Schultz Hansen ble toppscorer for KIF med ni mål på 14 forsøk.

Nok en KIF-scoring! Foto: Foto: Robert Hansen.

Preben Egeli noterte seg for syv mål på syv forsøk. Glitrende av den unge, lovende spilleren som er på u-landslaget.

Tre minutter før full tid var stillingen 29-29. Med en ledelse på ett mål til KIF på stillingen 29-30, skyter Falk utenfor. Dermed kunne Mathias Christiansen noterte seg for de to siste målene, og serielederen ble satt på plass av det nyopprykkede laget fra Kristiansand.