KRISTIANSAND: Randesund-damene fikk en tøff start ettersom gjestene tidlig ledet 5-1. Som i tidligere kamper viste det nykomponerte laget vilje og moral og kjempet seg tilbake i kampen. Selv om de stadig nesten var à jour, rykket Nordstrand likevel ifra på ny. Til pause sto det 18-16 til bortelaget.

Etter pause rykket gjestene ytterligere ifra og ledet 23-18. . Nok en gang knappet Randesund innpå og var bare to mål bak på stillingen 24-26. Igjen rykket Nordstrand ifra og ledet 25-29. RIL-damene viste herlig moral og med 20 sekunder igjen utligner de til 33-33. Det hele endte imidlertid i et bittert ettmålstap i siste sekund.

Ida Gabrielsen sto en god kamp i mål og laget fikk bekreftet at de har en solid målvaktsduo. Tidligere har Elisabeth Rosenvold vist at også hun holder nivået. Isabell Gunnerød var lagets toppscorer denne gang med åtte mål og ble kåret til Randesunds beste spiller.

– Jeg er veldig imponert over moralen i dette laget. De holdningene jentene viser i kamp etter kamp vil gi oss poeng etter hvert. De lar seg ikke prege av resultatet, men kriger og sloss uansett helt til kampen er slutt, sier Randesund-trener Kjetil Tveit.