KRISTIANSAND: Rundt 100 fremmøtte fikk med seg en strålende forestilling på Kongsgårdbanen denne onsdagskvelden. Hjemmelaget hadde overtaket fra start. Etter hvert ble det jevnere, og begge lagene var farlige på hjørnespark den første halvtimen. Etter en halvtimes spill banket Andreas Sersland et knallhardt skudd i mål, og 1-0 til Donn.

Kun åtte minutter senere var det Brian Jensens tur til å score. 2-0 rett før pause var et faktum, og dommer Thor Håversen blåste av. I pausen var ballguttene veldig ivrige etter å få fortjent wienerpølse i brød.

Etter hvilen var publikum vitne til noen flotte kombinasjoner og overganger fra de blåhvite vertene. Etter 62 minutter la Brian Jensen ballen nærmest død, før Anel Valjevcic banket inn et nydelig langskudd fra 25 meter i nettaket. 3-0 til publikums store jubel.

Lyngdal scoret, men ble avblåst for offside etter 72 minutter. Tre minutter etter var det Mathias Harestad Volls tur til å score. Etter mye rot frem og tilbake i forvaret til gjestene klarte han på en flott måte å sette inn 4-0 til hjemmelaget.

Rett før slutt pyntet Adrian Hjelvik ytterligere på resultatet, da han satte en retur rett i kassa. Dommer Håversen blåste av, og det endte 5-0 til lakkskoklubben fra Lund.

Kommende seriekamp er mot Våg mandag, og neste hjemmekamp er 2. april mot Vindbjart 2.