SKIEN: Sluttspillet ble spilt på Skagerak Arena. Donn vant sin pulje suverent etter seier over henholdsvis Åsgårdstrand, Heming og Hamar. Sju scoringer og null baklengsmål på de tre første kampene var imponerende.

Heming stilte med et lag som har gjort det veldig godt i sin serie i Oslo, og Hamar stilte med et lag som er suverene kretsmester i sin liga. I semifinalen ventet forhåndsfavoritt Viking. Viking vant samme turnering i fjor.

Donn spilte en vanvittig god kamp. Laget ledet 1-0 etter scoring av Valdemar Andersen, hadde desidert flest målsjanser og kunne ledet mer til pause. I de første minuttene av 2. omgang utlignet Viking. Det ble en jevn og velspilt omgang med sluttresultat 1-1, og kampen måtte avgjøre på straffer.

For Donn satte de fire første skytterne ballen kontant i mål, mens Viking ikke taklet å møte vår målvakt Robin Medby. Han reddet to av Vikings straffer, og plassen i finalen var dermed et faktum.

I finalen ventet Vidar fra Rogaland. De ble for sterke og vant 1-0. Donn hang godt med og hadde flere muligheter, men det må sies at Vidar tok en fortjent seier.

Odd Hummel Elitecup er en turnering som samler veldig gode lag fra øst, sør og vest. Mange av lagene forsterker med spillere fra tilstøtende klubber når de deltar her. Donn spilte med en stamme fra eget lag, forsterket med to Donn-spillere som er ett år yngre, samt fem spillere hospitert inn fra Start. Fire av disse spilte på Donn fram til for et år siden. Det var dermed en gjeng gutter som har spilt fotball sammen fra de var relativt små som utgjorde lakkskoklubbens utvalgte denne helga.

Det er tydelig at det gror godt i sørlandsfotballen. I tillegg til Donns finaleplass tok Vigørs lag seg også til semifinale og bronsefinale i samme cup. I tillegg spilte Gimletroll finale i Gutter 13. Det lover godt for framtida!