MANDAL: – Gøy at det endelig gikk vår vei, sier trener Charlotte Saanum Jakobsen i Mandals Turnforening etter å ha sett Aurora Rølland ta førsteplass i nasjonal klasse B i Asker Online Cup sist helg. Våre to øvrige seniorer som deltok, Sigrid Maria Romsaas og Alexandra Fjeldsgaard Regevik, fulgte fint opp med henholdsvis andre- og fjerdeplass i samme divisjon.

Konkurransen ble arrangert digitalt rundt om i landet, og for våre utøvere var det Mandalshallen som ble tatt i bruk. Etter ett år uten konkurranser, periodevis opphold i treninger og stadig nye restriksjoner å forholde seg til, var det fantastisk å endelig få̊ mulighet til å konkurrere igjen.

Spenning og nerver var absolutt til stede i turnhallen. Ikke bare hos gymnastene, men alle som var med å bidro til at dette kunne gjennomføres. Arrangør, de respektive klubbene, dommere, teknikere og foreldregrupper hadde alle lagt ned en betydelig innsats. Fredrik Beckstrøm hadde ansvar for at det tekniske var på plass og han gjorde en strålende jobb.

foto
Disse seks utøverne fra Mandals Turnforening deltok i Asker Online Cup. Fra venstre: Rebekka Sandnes Ebitu, Sigrid Romsaas, Alexandra Fjeldsgaard Regevik, Aurora Rølland og Juni Walvick. Foran: Wilma Gulowsen Gustumhaugen. Foto: Privat

Fra Mandals Turnforening stilte seks av våre gymnaster; tre seniorer og tre juniorer. Gymnastene fikk endelig muligheten til å vise fram det de har trent så hardt og lenge på. De leverte alle flotte programmer. Juniorene våre Rebekka Sandnes Ebitu Juni Walvick og Wilma Gustumhaugen hadde fine gjennomkjøringer i divisjon B. Digital konkurranse var en ny opplevelse for alle involverte og spenningen og nervøsiteten som var i hallen tidligere ble erstattet med mestringsfølelse og idrettsglede.

Tusen takk til arrangør, dedikerte trenere, flotte gymnaster og alle som bidro til at dette kunne gjennomføres på en trygg og god måte i disse spesielle omstendighetene vi står i.