Denne gangen var det Vigør som fikk svi, på Hellemyr. Her møtte våre eks-Vigørere Ole Marius Gundersen, Daniel Goa Utgård og Tor Are Dvergsdal bl.a. tre tidligere Vindbjart-spillere i Magnus Hellebø Nesset, Joakim Johansen og Lars Kristian Gundersen.

Hjemmelaget åpner med en stor sjanse etter corner, men vi tar raskt over banespillet. De store sjansene uteblir, og Vigør kommer nærmest med en ball som Aleksander Lie får slått opp i tverrliggeren, og når han blir overlistet får Lars Djuve Båtsvik klarert på streken. Ti minutter før pause er det vi som tar ledelsen når Vigør for en gangs skyld prøver å spille seg ut fra keeper. En feilpasning blir fatal når Kawsu Jabai får ballen utenfor sekstenmeteren og skyter rett på keeper, som slipper den gjennom grepet sitt og må innse at han kommer for sent for å stoppe ballen som triller rolig inn i målet bak ham.

Som på lørdag blir det Hawaii-fotball like etter pause, men denne gangen går det vår vei. Peder Karlsen kommer inn i pausen og bruker bare et par minutter på å snappe opp en feilpasning bak hos Vigør, og setter ballen pent opp i hjørnet. Noen minutter senere angriper vi på venstre side, Sondre Nordhagen spiller fram til Mathias Engebretsen. Han skyter i stolpen fra død vinkel, ballen går ut til straffemerket der Kristoffer Syvertsen kommer og kan putte på til 3-0. 4-0 kommer fem minutter senere, igjen fra venstre, innlegget blir altfor langt, men keeper feilvurderer når han prøver å hente inn ballen.

Vi slår i stedet ut til seksten, der Daniel Goa Utgård kan prikke den helt nede i hjørnet. Vigør reduserer fra kort hold ett minutt senere ved Jan Aage Nordbø, men nå er kampen avgjort. Siste målet kommer igjen fra Peder, som nå er oppe i fem mål i år. Blir fint spilt gjennom av Goa på høyresiden og skyter i motsatt hjørne.

Fortjent seier, men tre av målene kommer fra klare Vigør-feil, og sjansestatistikken ellers var nok ganske lik. Lyngdal slo Randesund på torsdag og beholder fempoengsledelsen på tabellen. Nå venter to hjemmekamper for vår del, Flekkefjord til mandag 12. juni, og MK uken etter.

Her ser du tabellen i 4. divisjon i Agder

Vindbjart 2: Aleksander Lie, Gaute Sindberg Hansen, Daniel Tveitaa Johansen, Lars Djuve Båtsvik, Tor Are Moldskred Dvergsdal, Hans-Robin Enoksen, Daniel Goa Utgård, Mathias Engebretsen, Kristoffer Sindholt Syvertsen, Kawsu Jabai, Ole Marius Gundersen. Innbyttere: Sondre Samuel Nordhagen, Peder Andres Åsemoen Karlsen, Ishan Skårdal, Lucas Næss.