Søndag morgen reiste Greipstadjentene for å møte Fossum fra Skien i norgesmesterskapet i fotball for jenter i 16-års klassen. Det var en spent gjeng med spillere og lagledere som kl. 09.00 reiste fra Hortemo. Spennende å møte et av Telemarks sterkeste lag på deres hjemmebane.

Ved ankomst ble Greipstadgjengen møtt av en særdeles hyggelig og gjestfri gjeng i fra Fossum, som hadde gjort klart et flott fruktfat og kake til gjestene. Jentene spiste en god lunsj før det ble tid til å slappe av, leke litt med ball og en god taktikkprat. Det ble brukt god tid i garderoben da det skulle tas lagbilde med nye flotte rosa bortedrakter før oppvarmingen tok til.

Greipstadjentene starter kampen på best mulig måte ved å score 1-0 etter allerede to minutters spill. Fossum som på forhånd var blitt varslet om at laget fra Sørlandet var av det sterke slaget fikk altså en tidlig bekreftelse på dette. Greipstad dominerer stort den første halvtimen og øker ledelsen til 2-0, som også blir pauseresultatet.

I andre omgang kommer Fossum noe mer med i kampen uten å skape de store sjansene. Greipstadjentene er hele tiden på hugget, og kjemper Fossum ut av stilen. Dette gjør at sørlendingen igjen tar over, og etter fine kombinasjoner øker ledelsen til både 3 og 4-0.

Kampen ender til slutt 5-0 til Greipstadjentene, som kan sette seg i bussen på vei hjem for å måtte vente i spenning noen uker til for å få vite hvem neste NM-motstander vil være. Vi venter i spenning!