<p>http://lokalsporten-media.s3-eu-west-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2016/03/thelma.jpg</p> <p>http://lokalsporten-media.s3-eu-west-1.amazonaws.com/wp-content/uploads/2016/03/thelma.jpg</p>

Thelma med to NM-gull på hjemmebane

Thelma Baatz Strandberg sikret gull både på en meter og i allround i helgas stup-NM i Kristiansand.

Fra arrangørklubben Kristiansand Stupeklubb var Thelma den eneste som stilte flere dager. Hun stupte bra i forhold til forventninger og tok med seg bra med medaljer. Thelma tok gull på en meter, sølv i tårnet og bronse på tre meter. Hun fikk dessuten gull i allroundkonkurransen. Det er alle forsøkene sammenlagt.

Thelma er nyoperert i bihulene og har bare kunne trent begrenset de siste tre ukene før stevnet. Utfordringen med bihulene har hun hatt i mange år, og i begynnelsen av februar bestemte man seg for å ta operasjonen. Nå er Thelma klar igjen til nye utfordringer og håper å reise til USA for å trene og gå på universitet. Da vil hun komme inn i et profesjonelt system, som vil kunne gi henne mange gode år fremover på høyt internasjonalt nivå.

Philip Sandve og Mikkel Bentzrud Rasch stupte tre meter på fredag for å få kjenne på hva NM senior var. De tok 6. og 7.plass. Etter det måtte de dra på en konfirmasjonsleir og kunne ikke stupe resten av mesterskapet.