HÅ/SOLA: I helga ventet dobbelkamp i Rogaland for Randesund-trener Kjetil Tveits menn. Den første kampen mot Varhaug var på idrettslagets 90-årsdag, og det var mye folk på tribunen og et fint arrangement. Varhaug består utelukkende av tidligere Nærbø-spillere.

Selv om Varhaug hat er sterkt lag, fant vi flyten og fikk en fin start. Etter 12-13 minutter var vi ett mål foran før Roberto Edland satte inn tre raske mål og økte ledelsen. Nicolai Haugen leverte glitrende i mål og vi sto gnistrende i forsvar. Det gjorde at vi kunne løpe fra vertene. Jon «kanon» Robertsen er nå omdøpt til «Lynet McQueen», for han stoppet først på 11 scoringer, hvorav sju av dem var på kontringer.

Vi vant denne kampen 43-23, og det eneste skåret i gleden var en stygg takling i kontra på Roberto Edland, som fikk seg en kraftig smell og må belage seg på noe tid med opptrening.

Søndag var det duket for match mot Havørn. Det nyopprykkede laget sto med to seire av tre mulige før denne kampen. Vi fikk en god start, men etter hvert bød Havørn på sterkere motstand. Vår målvakt Nicolai Bredemose sto meget godt, og Jon Robertsen fortsatte der han slapp lørdag og scoret seks mål.

04-modellen Oskar Molvik løp inn ball etter ball sammen med Erik Sørensen. De endte med henholdsvis sju og seks scoringer i det som endte med en 34-24-seier. Nok en gang ble det et skår i gleden, da Anders Wetsaas måtte ut med lyskestrekk.

Etter dem seire på seks kamper topper vi tabellen på bedre målforskjell enn Nærbø 2. Nå ser vi frem til bergenstur om to uker og to skikkelig tøffe kamper mot BSI og Bjørnar.

PS! For vårt 3. divisjonslag måtte Bjarne Rovang måtte ut med skade mot Kåsen, som for øvrig endte med Kåsen-seier.