Christer Andersen fra Mandal Badmintonklubb og Elise Lærkerød Jelsness  fra Bygdø Badmintonklubb med hver sin bronsemedalje etter mixed double i U17-klasse. Christer Andersen fra Mandal Badmintonklubb og Elise Lærkerød Jelsness fra Bygdø Badmintonklubb med hver sin bronsemedalje etter mixed double i U17-klasse. Foto: Privat

Vant bronsemedalje i UBM

Christer Andersen vant bronse i mixed double i Ungdommens badmintonmesterskap sammen med Elise Lærkerød Jelsness.

Christer Andersen og Bawi Rakha fra Mandal Badmintonklubb reiste sist fredag morgen for å delta i UBM. Første kamp var mixed double fredag, så gikk det slag i slag utover lørdagen før banketten på kvelden.

Søndag var det klart for semifinalen i mixed der det ble tap med sifrene 21-11, 21-18 for vinnerne av klassen. Christer spilte sammen Elise Lærkerød Jelsness.

I singel gikk han videre fra puljen, men møtte vinneren av klassen og tapte 23-21, 21-11.

Bawi Rakha gjorde sine saker bra. Han trenger mer erfaring på dette nivået for å nå helt frem, men denne sesongen kommer han til å gjøre store fremskritt.

Vi har god plass til flere spillere på treningene våre hvis noen har lyst til å komme for å prøve. Vi tar imot alle aldersgrupper og prioriterer det sosiale kombinert med bevegelsesglede.