Syvertsen, som også spiller for Vindbjart, var toneangivende da hans lag MJO Fotballklubb fra Kristiansand tok seg til åttedelsfinalen i turneringen. Lag fra 47 land møttes til denne turneringen på Neymar Jrs eget fotballinstitutt i hans hjemby Praia Grande i Brasil.

– Det er selvfølgelig inspirerende, og veldig hyggelig å bli lagt merke til og satt pris på, sier Syvertsen, som nå er vel hjemme i Kristiansand. Han legger til:

– I hvert fall i en slik internasjonal turnering der du fort blir blenda av triks og ferdigheter. Det er ting som ligger mitt hjerte nært. Jeg var bare en overromantisk luksuspiller på et ellers kynisk og hardtarbeidende lag og derfor må jeg takke vår fabelaktige manager Mats Olsen og mine utrettelige og fantastiske lagkamerater.

Her kan du se noen høydepunkter fra turneringens beste fem beste spillere:

Etter kåringen skrev Vindbjart-trener Steinar Skeie på Facebook: «Kristoffer Sindholt Syvertsen, VFK og Norge, ble som forventet satt på verdenskartet. Kult da!»

Syvertsens lagkamerat Jens Tønnessen Jernæs legger til: – Kristoffer er den eneste stjernespilleren på laget vårt. Han var også turneringens beste spiller, men kunne ikke bli valgt til det siden vi røk ut i åttedelsfinalen.

Les også: