Jamshid Nazari fra AIK Lund vant torsdag sin kvartfinalekamp i Bocskai Memorial Tournament i Debrecen.

På bildet over jubler Jamshid over torsdagens seier. Foto: Privat.

Gladmelding fra Jamshid: » Jeg vant over Besar Kurhaski, Kosovo. Han var sterk og slo hardt, men jeg vant på bedre teknikk. Bokset inn og ut og slo det jeg kunne».

Mange av de beste boksenasjonene stiller i turneringen og det er enda lang vei til toppen. Fredag skal Jamshid møte Kroaten Rudan Mate i klassen 69 kilo. Finalene går søndag 8. februar.

Jamshid er den neste norske bokseren igjen i turneringen, ettersom Hadi Srour, Martin Larsen og tidligere AK Lund-bokser Kevin Melhus tapte sin kamp torsdag.

PS! Jamshid tapte fredag semifinalen. Han skriver i en melding til Lokalsproten:

Jeg bokset en bra kamp. Jeg rystet ham i andre runde. Jeg var 100% sikker at jeg vant, men de ga ikke meg seieren. Motstanderen min er tidligere EM-mester og VM-mester i kickboksing.