MOSS: 3. divisjons-oppgjøret på Bellevue KG endte 2-2 etter 1-1 ved pause.

Innledningen på oppgjøret var preget av rotete spill fra begge lag. Men det var Sprint-Jeløy som scoret det første målet ved Tim Andre Reinback i det 20 minutt.

Start kom à jour sju minutter før pause da Sander Svela ekspederte et herlig innlegg fra Mohammed Badran forbi hjemmelagets keeper, Odin Nordvåg.

– Det var en veldig fortjent utligning, for det var vi som styrte kampen etter hjemmelagets ledermål, sier Start 2-trenerne Erik Mykland og Thomas Ferreira, og legger til:

– Vi gikk til pause med en følelse av kontroll på en motstander som var møre etter å ha løpt imellom våre ballsikre gutter.

Start-guttene var best også etter hvilen, dog uten å ha like godt grep om banespillet, og det var fortjent at de tok ledelsen 2-1 i det 62. minutt.

Levi Eftevaag gjorde et strålende forarbeid og Sander Svela en klok bevegelse da han bredsidet inn sitt andre mål for kvelden.

Start-guttene burde punktert kampen etter 2-1-scoringen, men de klarte ikke å utnytte mulighetene de fikk.

Da gikk det som det ofte gjør i fotball; galt i den andre enden av banen. Sprint-Jeløy utlignet på en corner med 11 minutter igjen på klokka.

Resten av kampen var preget av Hawaii-fotball - lange baller inn i Starts felt og overganger der Start kunne tatt tilbake ledelsen. Men oppgjøret endte altså 2-2.

– Kjempeinnsats. Rett og slett en imponerende kamp av våre unggutter, sier Erik Mykland og Thomas Ferreira.

Neste kamp for Start 2 er mot Mandalskameratene mandag 6. juni (2. pinsedag) kl. 16.00. Da bør det bli folksomt på Sparebanken Sør Arena.