Her jubler Gimletroll for scoring i lørdagens 1-1-kamp mot Stahelle. Her jubler Gimletroll for scoring i lørdagens 1-1-kamp mot Stahelle. Foto: Skjermdump

Gimletroll-scoring etter mønsterangrep

June T. Johansen scoret etter et flott Gimletroll-angrep, men laget maktet bare ett poeng i lørdagens seriekamp mot Stahelle.

BAMBLE: Gimletroll startet kampen med kontroll på banespillet og skapte en god del sjanser til å kunne ta ledelsen før pause. Mot spillets gang klarte Stathelle å presse inn et heldig mål og gikk dermed til pause med en 1-0-ledelse.

Etter hvilen kom Gimletroll ut i høyt tempo og fortsatte å skape mange store sjanser. Stathelle lå med 11 spillere på egen banehalvdel hele kampen og tok i mot mange angrep. I det 71. spilleminutt klarte bortelaget endelig å utligne etter et strålende angrep avsluttet av June T. Johansen, etter pasning fraTiril Toft.

Se scoringen her

Gjestene fortsatte å dominere kampen, men stolpen sto i veien for en ledelse. Bortelaget klarte utrolig nok ikke å avgjøre i sin favør og matchen endte med ett poeng til hvert av lagene. Selv om vi burde vunnet kampen, er trenerteamet svært fornøyd med jentenes prestasjon og spillet i kampen. Gimletroll ligger nå på fjerdeplass i 2. divisjon avdeling 2 med sju poeng på fire kamper.

Se kampfakta her