KIFs nyopprykkede herrelag har tydeligvis hatt et hjemmebanekompleks. Bare to kamper er vunnet i Gimlehallen. Første kamp mot Nøtterøy endte 21-20. 12. desember kom den andre seieren over Haugaland.

Søndag kunne KIF-gutta endelig innkassere en ny seier. Denne gang mot Charlottenlund fra Trondheim. Også det et nyopprykket lag som KIF møtte i kvalifiseringen i Trondheim i april, og som fulgte kristiansanderne opp i 1. divisjon.

På 17 kamper har KIF vunnet ni. Seks av disse på bortebane, og etter et par solide kamper mot topplag i divisjonen. De fleste tapene er kommet på hjemmebane.

God start

KIF fikk en god start på kampen med syvmeter etter 30 sekunder. Deretter hadde KIF kontroll på kampen, og ledet i perioder av første omgang med opp mot seks mål. Lagene gikk til pause med en ledelse til hjemmelaget 17-12.

KIF hadde kontroll på kampen, og da dommerparet blåste av for full tid var en seksmålsseier sikret. KIF har fortsatt to minusmål på scoringsstatistikken.

Sebastian toppscorer

Sebastian Schultz Hansen ble toppscoret med ni mål. Av disse fem på straffe.