Vindbjarts målscorere Victor Vindfjell og Øyvind Gausdal (t.h.). Foto: Foto: Privat.

Begge lag spilte seg ut bakfra og presset høyt, så det ble en fin utfordring for spillerne. Etter en jevn åpning sendte Glenn Andersen Jerv i føringen med en heading etter en corner. Jerv var farlige på dødball, og fikk raskt uttelling. Kjetil Myrvold har funnet formen og spilte en meget god kamp sentralt på midten. Han og Preben Skeie spilte stadig frem en opplagt og god Jon Hodnemyr på høyrekanten.

Men det var målmaskinen Øyvind Gausdal som måtte til for å bringe balanse i regnskapet. Myrvold åpnet opp Jervs midtbane med sin pasning til Skeie, som spilte «Gaus» igjennom. Spissen avsluttet på første touch, vakkert i det lengste hjørnet. Også venstresiden fungerte bra med Nikolai Harris og Brian Jensen. Sistnevnte hadde to store sjanser, men det første skuddet gikk rett på keeper fra 11 meter. Andre gangen bommet han delvis på ballen etter at Jesper Jansen vant ballen høyt i banen og spilte vegg, før han la ballen inn til dansken.

Se Vindfjells frisparkscoring 6.42 ut i videoen, som er filmet og redigert av Eva Skeie.

I stedet var det Jerv som tok føringen igjen, denne gangen ved Ulrik Berglann, som fikk motta ballen inne i feltet og score sikkert. Kim Kvaalen kunne utliknet etter flott VFK-spill, men bommet på avslutningen fra ca 16 meter. Dermed stod det 2-1 til Jerv til pause.

Vindbjart var det førende laget i andre omgang, men Jerv kunne fort økt ledelsen på kontringer og personlige feil. Myrvold viste frem noe av repertoaret sitt da han driblet to mann før han lobbet ballen igjennom til Hodnemyr, som stormet inn i feltet og la ballen ut til Skeie, men fra 14 meter gikk skuddet høyt over. Jerv hadde noen store muligheter til å avgjøre kampen, men det ble Victor Vindfjell som fastsatte resultatet til 2-2 på et frispark som Jerv-keeperen nok burde tatt. Et greit resultat utifra spill og sjanser. En oppløftende kamp for VFK sin del!