Ved pause ledet KIF 10-8 på bortebane i Trondheim. KIF-gutta økte forspranget utover i andre omgang, og endte altså opp med en seier på fire mål. KIF slapp bare inn to mål de første 16 minuttene. Etter hvert noterte CSK seg for noen flere mål og nærmet seg inn mot pause.

I andre omgang kom trønderne tidlig a jour og tok for første gang i kampen ledelsen. KIF klarte å utligne og flere spillere sto frem da det virkelig gjaldt. De siste fem minuttene klarte KIF å rykke ifra, ved hjelp noen fantastiske redninger fra Adin Sehovic og trøndere som kaste vekk ballen.

Selv om KIF fikk to spillere utvist helt på slutten, klarte Jesper Brekke Hansen og Håvard Berg Vaule å sette inn målene som ble avgjørende. Veldig sterk lagseier for KIF som møter Viking TIF hjemme i neste seriekamp.

Toppscorer for KIF ble Mathias Christiansen med seks mål. Ett av disse på straffe. Vegard Kalstad scoret fire mål.

KIF pådro seg 4 x 2 minutters utvisning. Hjemmelaget fikk 3 x 2 minutter.

Charlottenlund er i likhet med KIF nyopprykket i 1. divisjon i år. KIF ligger nå på sjetteplass i 1 divisjon, med seks poeng etter seks spilte kamper. Falk Horten leder med 11 poeng etter seks kamper.

Skrevet av KIF Håndball.

Kampfakta:

Charlottenlund-KIF 21-25 (8-10)

Mål KIF: Vegard Kalstad 4, Mathias Christiansen 6 (1), Aleksander Aabel 1, Stig Abrahamsen 1, Jesper Brekke Hansen 1, Preben Egeli 4, Håvard Berg Vaule 3, Sebastian Schultz Hansen 2.

Toppscorer Charlottenlund: Kim André Rinnan, 4 mål.

Dommere: Eskil Braseth, Leif André Sundet.

Utvisninger: Charlottenlund 3×2 min, KIF 4×2 min.