<p>Utøverne fra Kristiansand Stupeklubb som var med på tirsdagens juleavslutning i Aquarama. Torleif, Truls, Julie J, Maria, Eva, Julie ,Lasse, Magnus, Philip, Mikkel, Emil, Ludvik, Thelma og Julie V. Foto: Arne Tellefsen. </p> <p>Utøverne fra Kristiansand Stupeklubb som var med på tirsdagens juleavslutning i Aquarama. Torleif, Truls, Julie J, Maria, Eva, Julie ,Lasse, Magnus, Philip, Mikkel, Emil, Ludvik, Thelma og Julie V. Foto: Arne Tellefsen. </p>

Se nissene stupe fra 10-meteren i Aquarama

Tradisjonen tro hadde Kristiansand stupeklubb sin årlige juleavslutning i Aquarama.

Alle stuperne var involvert og viste seg frem utifra ferdighetsnivå. Det var masse flott stuping og det var som vanlig møtt frem mange foreldre, besteforeldre og annen familie for å se på.

De yngste stuperne fikk i år bevege seg opp i høyden og det var flere som benyttet anledningen til å prøve 10 meter for første gang. Det hele ble avsluttet med en fantastisk oppvisning i blanding av komiske og seriøse stup. Alle var utkledd i nissedrakter og lagde en flott atmosfære til rytmene av fengende julemusikk. Klubben har fått masse nye medlemmer og det er en fin tradisjon med denne avslutningen vi har hvert år.

Det er tydelig at etter vi fikk Aquarama så har vi fått flere og flere utøvere som kommer til å hevde seg i årene fremover. God jul til hele gjengen. Vi sees!