KIF stilte med en relativt ung tropp i onsdagens bortekamp, og fire spillere var igjen i Kristiansand med småskader. Innledningsvis slet KIF med å få forsvars- og keeperspillet til å sitte. Det gjorde at 2. divisjonslaget Tjølling fikk en del enkle mål, og hadde en ettmåls-ledelse de første 10-15 minuttene.

KIF spilte seg til gode sjanser, men slet med å sette ballen i mål bak en god Tjøllingkeeper. Utover i 1.omgang fløt spillet litt bedre, og i løpet av en god femminuttersperiode var KIF foran med fire mål. Til pause sto det 15-12 i favør KIF. I andre omgang ble divisjonsforskjellen mye tydeligere, og KIF hadde god kontroll gjennom hele omgangen.

Trener Tihomir Baltic rullerte på hele spillertroppen, og brukte kampen som en treningskamp inn mot seriestarten mot Nøtterøy neste helg. Til slutt viser resultattavlen 31-22 seier til KIF. Dette var oppkjøringens tredje ”treningskamp”, og med en del nye spillere tar det litt tid før samspillet sitter godt. Til helgen venter treningskamper mot Follo og Sandnes, før KIF tar imot ØIF Arendal i Gimlehallen førstkommende onsdag i 3.runde av NM senior menn. Dette vil være gode treningsmatcher for å spisse toppformen inn mot seriestarten.

Siden fjorårets sesong har det blitt noen utskiftninger i spillertroppen. Preben Egeli har gått til eliteserieklubben Bodø, Jørgen Nordby og Håvard Berg Vaule har flyttet på seg, og Vegard Kalstad har trappet ned. Inn i troppen har det kommet fire lokale spillere: Aleksander Lekka Fridén (ØIF Arendal), Stian Michaelsen, Kristian Nordvik Thyssen og Christoffer Lislevand. De to sistnevnte som en del av samarbeidet på herresiden mellom Randesund og KIF. I tillegg har Bendik Holstad kommet fra Alta.