Stein Bø-Mørland har rundt 15 års samlet fartstid i tidligere Aust-Agder idrettskrets og nå Agder idrettskrets. Stein Bø-Mørland har rundt 15 års samlet fartstid i tidligere Aust-Agder idrettskrets og nå Agder idrettskrets. Foto: Ann Kristin Bruce

Han er ny organisasjonssjef i Agder idrettskrets

Stein Bø-Mørland (53) fra Fevik har fått jobben blant de 18 som søkte på stillingen.

GRIMSTAD: – Å være øverste administrative leder for idretten i hele Agder blir både spennende og krevende, fastslår Stein.

Han har fungert i stillingen siden vår forrige organisasjonssjef Svein Lien plutselig ble alvorlig syk og gikk bort i februar.

Ansettelsesutvalget bestående av HR-sjef og organisasjonssjef i NIF, samt nestleder og ansattes representant i Agder idrettskrets, hadde en vanskelig oppgave med å velge hvem som skulle overta stafettpinnen på permanent basis etter Svein Lien. Det kom inn 18 søknader på jobben, hvorav 10-12 var meget gode kandidater til jobben.

Fem ble plukket ut til 1. gangs intervju, hvorav fire gikk videre til personlighetstest og 2. gangs intervju. Til slutt falt valget på Stein, som har gjort en strålende jobb i perioden han har vært konstituert organisasjonssjef. Innstillingen i ansettelsesutvalget var enstemmig og styret og administrasjonen i Agder idrettskrets er svært fornøyd med at Stein takket ja til tilbudet. Han har rundt 15 års fartstid, først i Aust-Agder-siden i Agder idrettskrets med mange ulike oppgaver. Vi ser alle fram til å jobbe videre med ham for å utvikle og styrke idretten i Agder.

– Idrettskretsen viktigste oppgave er å hjelpe og støtte våre 460 idrettslag. Med en strålende gjeng med kompetente og engasjerte medarbeidere ser jeg fram til å gyve på gjenåpningen av idretts-Norge, for nå skal vi bli pandefri og gjenskape «Idrettsglede for alle». Go’ fot-teorien til Nils Arne Eggen skal brukes flittig, understreker Stein.