Benjamin Risvold Boujar voktet selv buret for Vindbjart før han byttet klubb til Start og deretter Jerv fram til årsskiftet. Benjamin Risvold Boujar voktet selv buret for Vindbjart før han byttet klubb til Start og deretter Jerv fram til årsskiftet. Foto: Steinar Skeie (arkivfoto)

Blir keepertrener i Vindbjart

Benjamin R. Boujar vender tilbake til Vindbjart, nå som keepertrener. Også Dag Tore Fredriksen skal bidra som keepertrener i klubben.

VENNESLA: Vi vil med den største glede ønske Benjamin R. Boujar tilbake til klubben vår. At en keeper på kun 26 år, som etter min mening burde stått i mål på et topplag, likevel velger å jobbe i Vindbjart som trener, er jo på en måte litt trist, men samtidig veldig bra for oss.

«Benny» skal være hovedansvarlig som keepertrener. Han kjenner klubb, kultur, spillestil og trenere. Dermed går han rett inn i miljøet uten ett sekund tilpasning. Han er dedikert som få, og kan masse om veldig mye når det gjelder keepertrening. Og han er en helt vidunderlig fyr.

I tillegg har vi vært så heldige å få med den tidligere keeperkjempen Dag Tore Fredriksen (40). Han skal inn og bidra litt mindre på A-laget enn Benjamin, men likevel ha noen faste økter per uke. I tillegg har han ansvaret for flere keepergrupper i klubben. Bla i VFK-Akademiet. Og tilbakemeldingene er rett og slett strålende. Selvsagt er det også spesielt moro når en godgutt fra egne rekker kommer tilbake og bidrar på trenersiden.

Dag Tore Fredriksen Foto: Privat

– Jeg ser frem til å bidra på treningsfeltet sammen med Benjamin og ei lovende keepergruppe. Det gror bra på keepersiden nedover i klubben og fremtiden ser bra ut. Så håper jeg at min erfaring er til nytte, samtidig som jeg søker nye impulser med blant annet kursing. Her har Erik Ruthford Pedersen hjulpet meg mye, det har vært veldig inspirerende, sier Dag Tore.