Vi startet helgen 100 prosent forberedt i Vikersundbakken. Runde en ble kjørt lørdag mens runde to ble kjørt søndag. Vi var hele 20 startende i klassen, der de aller beste i Norge var samlet.

Lørdag startet vi løpet veldig bra med raskeste tid opp bakken i første omgang. Også i andre og tredje omgang var vi raskest. Bilen fungerte utmerket og alt klaffet. I finalen ble det gjort en liten førerfeil som gjorde at vi mistet førsteplassen med 0,06 sekunder.

Men alt i alt veldig fornøyd med lørdagens løp. Det ble en andreplass totalt, og vi fikk med oss mange NM poeng. Søndag gikk det enda bedre. Jeg kjørte inn til desiderte bestetider og avsluttet finalen med seier.

Vi leder nå NM i bakkeløp i klasse 3 før de to siste rundene som går av stabelen i Larvik senere i sesongen, 1. og 2. oktober. Kommende løp nå er første runde i NM rallycross som kjøres på Grenland motorsportsenter 14. og 15. mai. Dette er noe vi ser veldig fram til og har virkelig trua på etter en knallåpning i Vikersundbakken.