Det var LSK (Lillestrøm Sportsdanseklubb) som var arrangør for norgesserien 2 i helga og det var et flott arrangement i en flott hall. KDK stilte med mange «nye muligheter», og var veldig spente før dagen.

Junior 1 Konkurranse Standard

Det var 16 spente dansere (og ditto foresatte) som reiste til Lillestrøm i helgen. Flere av parene var nye i situasjonen, og «klubben» var i høyspenn når det gjaldt prestasjoner, mestringsfølelse, danseglede og ikke minst resultater.

Dominik Rabeszko / Julie Au Barikmo

Sterk debut

Det mest spennende var nok den nye konstellasjonen Jakub Iwicki (Polen) og Synne W. Kristiansen (Flekkerøy). De har danset sammen i mindre enn 2 måneder, og har pendlet mellom Norge og Polen for å forberede seg. Dette var deres første konkurranse, og de slo alles forventninger da de klasket til med en 3. plass i latin og 1. plass i standard. Utrolig sterkt gjort blant åtte andre rutinerte par!

Junior 1 Konkurranse Standard

Videre var det «opprykkerne» Espen Jensen og Dina Høyem Olsen, samt Paulius Liupsevicius og Matilde Barikmo Au. De har tidligere danset i Barn 1 – dvs de er aldri blitt bedømt blant andre (kun mot egne prestasjoner). Denne gangen stilte de i Juniot 1 konkurranse og vartet opp med flotte resultater.

Espen og Dina fikk en 3.plass i standard og 4. plass i latin. Paulius og Mathilde fikk en 4. plass i standard og 5. plass i latin. Flotte resultater til å være førstegang og med «nybegynnernerver» igjen!

Junior 1 Elite Standard

Det var også veldig hyggelig med par som har begynt igjen etter en pause; denne gangen var det Dominik Rabeszko og Julie Barikmo Au som entret gulvet i klassen Barn 1B. De gjorde et flott inntrykk.

De «gamle» traverne holder koken

Knut Harald Barikmo Au/Christina Colla, Ole Thomas Hansen/Julie Gudim Bjerkås, Vetle Kleveland/Norunn Ringvoll og Marius Lohne/Helene Barikmo Au leverte også flotte resultater.

Ungdom Elite Latin med vinnerne Ole Thomas Hansen / Julie Gudim Bjerkås på toppen av pallen!

Knut Harald og Christina er klubbens trofaste slitere. De stilte for andre gang i Voksen Elite, og leverte en 7. plass i standard og 6. plass i latin.

Voksen Elite Standard

Ole Thomas Hansen og Julie Gudim Bjerkås forsvarte igjen plassen som Norges beste ungdomspar med seier i både latin og standard. Det stilte henholdsvis 15 og 17 deltakere i denne klassen – rekordmange i forhold til tidligere. Hyggelig for norsk dans! De danser siste år i ungdom, og forsøkte seg også i voksenklassen. Her leverte de en flott 6. plass i standard og 4. plass i latin. Dette er utrolig sterkt i en klasse med flere spesialister, dvs de danser kun standard eller latin. Lover godt for fremtiden!

Voksen Elite Latin

Vetle Kleveland og Norunn Ringvoll var beste norske par i Junior 2 Elite ifjor, der de avsluttet sesongen med gullmedaljen i NM 10-dans. I år er de yngst i ungdomssklassen (16-18 år), og det vil ta tid å etablere seg på dette nivået. Allikevel seilte de rett gjennom 1. runde – med åtte par direkte til semifinalen, hvor de deretter danset seg til finalen. Her endte de på 5. plass i latin og 6. plass i standard, som må anses godt innenfor forventningene.

Junior 2 Elite Latin

Marius Lohne og Helene Barikmo Au stilte i klassen Junior 1, der de fikk 2. plass i standard og 3. plass i latin. Dette paret er også meget spennende for fremtiden. De meldte seg også opp i klassen Junior 2 elite, der de fikk en fin 7. plass i standard og 9. plass i latin.

Junior 1 Elite Latin

Familiesport

Klubben er utrolig stolt av å ha så mange søsken i samme sport. Familien Barikmo Au må helt klart kalles danseglade, og stilte med fire søsken i helgen. Minstemann Oscar danser også, han deltok i forrige konkurranse i Kristiansand, men var ikke med til Oslo.

Junior 1 Konkurranse Latin