Nok en gang gikk våre gutter seirende ut av kamp i Norsk tipping-ligaen, den 14. av 17 spilte kamper. En meget bra prestasjon.

Det ble til slutt en meget fortjent seier etter å ha vunnet sjansestatistikken 9-3, og en meget god Bryne-keeper bidro til at sifrene ikke ble større.

Men som sist mot Start 2 hadde våre gutter svake perioder i kampen, der Bryne 2 kunne scoret. Denne gang var det en tjue minutters periode ut i andre omgang som var preget av lav intensitet, mange balltap og liten bevegelse.

Første omgang startet med Fløyinitiativ og bra energi i spillet. Allerede etter 8 minutter kombinerer våre gutter glimrende, og innlegget fra Dardan Dreshaj finner til slutt Christoffer Myhre som scoret sikkert. Samme Myhre bedrev nærmest en egen idrett i første omgang der han var regissøren av svært mye av det Fløy produserte offensivt. Flere ganger var våre gutter alene gjennom men var denne kampen ineffektive i avgjørende øyeblikk samtidig som Bryne-keeperen som sagt var meget bra.

Dardan scoret det andre i 72. min på en perfekt lobb over keeper.

Den suverene eneren på lørdagens Fløylag var som sagt Christoffer Myhre. Andreas Hoppestad utstråler ro helt bakerst og Sven Fredrik Stray var best i den bakre fireren.