KRISTIANSAND: Sesongens siste seriekamp på hjemmebane åpnet med et ensidig Fløy-trykk mot et lavtliggende Staal Jørpeland. Etter 15 minutter kom belønningen i form av en meget bra scoring. Ballen gikk hurtig via midtbanen i lengderetning, der André Richstad spilte fri Jone Bjerkreim Kleppa, som igjen la inn til Preben Hille, som scoret sikkert fra 10-11 meter.

Etter dette hadde Fløy et par store sjanser til å doble ledelsen, men forsøkene fra Preben Hille og Emil Grønn Pedersen ga ikke tellende resultater.

Litt ut av ingenting vartet Staal Jørpeland opp med et mønsterangrep der de utspilte Fløy-forsvaret med hurtige kombinasjoner og Memed scoret sikkert. Så fulgte en periode i kampen der lite skjedde før Anders Hella avsluttet omgangen med et skudd i stolpen.

Rullerte

Trener Joey Hardarson bruk 2. omgang til å rullere og fem spillerbytter, noe også Staal Jørpeland gjorde. i 2. omgang var det Staal Jørpeland som var det toneangivende laget og som hadde flesteparten av sjansene. Keeper Ante Knezovic var ved et par anledninger en reddende engel i denne perioden.

Her scorer Jone Bjerkreim Kleppa Fløys 2-1-mål. Foto: Svein Grundetjern

Men mot spillets gang var det Fløy som gikk opp i 2-1 etter nok et fint angrep der Andre Richstad og Jone Bjerkreim Kleppa kombinerte fint, og Kleppa scoret sikkert.

Utover omgangen var det Staal som var i førersetet og flere ganger var det nær på, bl.a reddet Sander Ystanes på streken. I det 84. minutt fikk Staal tildelt straffe etter hands i Fløy-feltet og med ble tomålsscorer. Resten av omgangen var det ingen av lagene som klarte å produsere sjanser.

Best på dagens Fløy-lag var kaptein Jone Bjerkreim Kleppa fra sin kant-posisjon, som kombinerte fint flere ganger med André Richstad. Keeper Ante Knezovic må også trekkes fram med noen avgjørende redninger. Preben Hille var også positiv så lenge kreftene holdt.

Avgjørende kamp

Nå blir det avgjørende kamp i Egersund om 3. plassen der Fløy klarer seg med ett poeng etter Egersunds tap i Arendal. Moss og Arendal ligger fortsatt á poeng foran siste serierunde, etter at Moss scoret seiersmålet på overtid mot Vard Haugesund

Fløys lag: Ante Knezovic, Jone Bjerkreim Kleppa, Benjamin Sundo, Anders Hella ( Drilon Ibishi 46. min) , Sander Ystanes, Altin Ujkani ( Xiaolong You ( 84. min) Andre Richstad (William Hilmarssson 75. min) Arent-Emil Hauge, Preben Hille, Markus Aamodt ( Kristoffer Birkeland 60. min) Emil Grønn Pedersen ( Sebastian Fredriksen 60. min)

Målscorere: 1-0: 15 min Preben Hille, 1-1: 25 min: Ali Memed, 2-1: Jone Bjerkreim Kleppa 59. min) 2-2: Ali Memed (84. min)

Gule kort: Markus Aamodt, Arent-Emil Hauge, Benjamin Sundo og Altin Ujkanio.

Tilskuere: 150

Dommer: Sata Sritaran (Oppsal) Assistenter: Elida Beisland (Just) og Simon Laustsen (Lyngdal)