Midtstopper Håkon Krogelien flankert av Jervs hovedtrener Arne Sandstø (t.v.) og utviklingssjef og trener for G19-laget, Erik Krokvik. Midtstopper Håkon Krogelien flankert av Jervs hovedtrener Arne Sandstø (t.v.) og utviklingssjef og trener for G19-laget, Erik Krokvik. Foto: Media FK Jerv

17-åring med proffkontrakt i Jerv

Håkon Krogelien (17) tas opp i A-stallen og signerer proffkontrakt med FK Jerv.

GRIMSTAD: Når klubben nå skulle rekruttere ny midtstopper, falt valget på et talent fra egne rekker i Jervs G19-lag. Håkon Krogelien har oppvekst i Lia IL, og har de siste årene spilt for FK Jerv.

– Dette er sinnssykt gøy og spennende, sier den nysignerte midtstopperen etter å ha signert sin første proffkontrakt med klubben.

– Jeg har trent en del med A-laget, og spilt kamper i oppkjøringen. Det å nå kunne signere og bli en fast del av laget her, er en drøm som går i oppfyllelse, understreker han.

Håkon beskriver seg som en uredd spiller med trøkk Som er god med ball og ikke minst lærevillig både overfor lagkamerater og trenere. Og er nå veldig motivert og klar for oppgavene som nå venter med proffkontrakt i klubben.

– Vi er veldig glad for jobben som Håkon selv har lagt ned på G19, under ledelse av Erik Krokvik. I Håkon får vi opp en spiller som er fysisk sterk og som har glimt i øyet, som tør å være seg selv og han tør å prøve. Det er en fotballklok, ung og lokal spiller, som vi gleder oss til å følge enda tettere og utvikle videre, sier hovedtrener Arne Sandstø.

Det gror godt i klubben, og vi har flere spennende unge spillere som venter på å ta det neste steget. Håkon er den første og den som er mest klar, og er en spiller vi tror på. 

Han har signert en proffkontrakt med FK Jerv ut 2023-sesongen, og skal ikle seg trøye nummer 46.