Janne har kjørt dragrace siden 2012, først i juniorklassen og deretter fire år i klassen ProEt. I år tok hun steget videre og tok lisens i klassen Super ProEt med en Chevrolet Nova 1965-model, med 600 ci og 1000 hk. Dette har hun mestret så bra at hun vant NM-rundene på Thunder Valle og Gardermoen Drag Challenge. Med dette hadde hun et godt utgangspunkt for sesongens siste løp på Gardermoen Raceway.

I helga hevdet Janne seg nok en gang blant de store gutta og kjørte i land NM-gullet i Super ProEt. Det ble kjørt to kvalifiseringsrunder fredag, men det var lørdagen som var den avgjørende dagen der Janne kjørte seg opp til en førsteplass i kvalifiseringen. Med dette sanket hun nok poeng til å beholde 1. plassen i NM. På det avgjørende draget hadde Janne 8.510 sek. i index (forhåndssatt tid) og kjørte på 8.513 sek., det vil si kun tre tusendeler fra indexen.

Video fra starten her:

Søndagen ble elimineringen kjørt, og Janne feiet alle konkurrentene av banen gjennom kvartfinalen og semifinalen. Til slutt stod hun i finalen med ingen ringere enn europamesteren Tommy Abrahamsson. Spenningen var elektrisk, og Janne ble litt for ivrig da nedtellingen startet og dermed rødlyktet hun (tyvstartet). Janne tok med dette en meget god 2. plass i helgens løp og sikret seg NM-tittelen. Hun vant med god margin, og ser på dette som en stor seier for henne og teamet. Hun endte også på en sterk 5. plass i europacupen.

– Å vinne NM har vært et mål for meg siden vi startet med dragrace, så denne seieren betyr veldig mye for meg og hele teamet, sier Janne.

Anders Svindland kjørte også veldig bra i helgens løp med ny bil i klassen ProEt. Hans bestetid var på 10.29 sek. med en toppfart på 203km/t på 402 meter. Anders kjørte seg videre i to elimineringsrunder, før han røk ut i kvartfinalen mot Jon Venstad.

Cato Bru kjørte godt med sin Yamaha MC i klassen Et Street Bike. Han hadde bestetid på 11.5 sek. Cato kjørte en elimineringsrunde før han røk ut i kvartfinalen mot Jomar Larsen.